top of page

Seudun monipuolisin taksi!
 

Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista ja luotettavaa palvelua, joka välittyy kaikessa kohtaamisesta matkan mukavuuteen – riippumatta siitä, minne olet menossa. Monipuolisen autokantamme ansiosta voimme tarjota laadukkaat kuljetukset sekä yksityishenkilöille että yrityksille erilaisiin tarpeisiin. Mottomme on "Minne tahansa. Milloin tahansa." ja tarkoitamme sitä kirjaimellisesti (ellet ole menossa kuuhun).

Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee joka päivä ympäri vuoden. Tavoitteenamme on olla paras kaikessa, mitä teemme, ja saada sinut tuntemaan, että sinusta pidetään hyvää huolta matkasi aikana.


City Taxi Jeppiksen juuret ulottuvat vuoteen 2007. 15 vuoden aikana ratin takana olemme kehittäneet palveluitamme ja rakentaneet brändin, josta voimme olla ylpeitä, ja matka vain jatkuu.

 

IMG_6194_jpg_edited_edited.png

UUTTA!

Voit tilata taksin helposti uuden sovelluksemme kautta! Laske tilauksesi kustannukset jo ennen kuin nouset kyytiin ja saat kiinteän hinnan. Nauti mahdollisuudesta maksaa matkasi ennakkoon tai saapuessasi määränpäähän. Saat sovelluksessa ilmoituksen, kun kyyti on saapunut.

Lataa tästä:

icon_appstore_w.png
icon_playstore_w.png

Näin tilaat taksin:

Taxipalvelu 24/7

City Taxi palvelee sinua 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Puh: 050 550 9866

Lataa sovelluksemme!

Voit tilata taksin helposti sovelluksemme kautta. Lataa se täältä:
 

icon_appstore_w.png
icon_playstore_w.png

Palvelumme

Komma ut ur limousine

Premium

IMG_6221.jpg

Tilauskuljetus

IMG_6127.jpg

Lentokenttäkuljetus

Miksi valita meidät?

Kestävä ja jatkuvasti kehittyvä liiketoiminta on mahdollista myös taksialalla. Säilyttääksemme ja pidentääksemme etumatkaamme kilpailijoihimme nähden meillä on selkeä kestävyyttä koskeva strategia. Kun matkustat kanssamme, voit olla varma, että matkustat kestävästi, ja me City Taxilla menemme aina askeleen pidemmälle, jotta matkasi olisi sujuva ja mukava.
 

Galleria

Image by Waldemar
bottom of page