Notice: WP_Scripts::localize anropades felaktigt. Parametern $l10n måste vara en array. För att skicka valfria data till skript ska du använda funktionen wp_add_inline_script() i stället. Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 5.7.0.) in /customers/1/0/2/citytaxijeppis.fi/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5535

Tässä voit varata nopean, luotettavan ja korkealaatuinen taksin.

Meiltä voit varata normaalin taksin mistä tahansa, minne tahansa, milloin tahansa. Kaikki vuoden päivät. Täältä voit esimerkiksi varata:

  • Taksin joka vie sinut johonkin suomen kentille, tai minne vaan…
  • Tärkeän varaosan kuljetuksen, minne vaan…
  • Pyörätuoli, paari tai muu vaativa kuljetus.
  • VIP- kuljetuksia Suomen sisällä.

Autokantamme koostuu nykyaikaisista ja luotettavia ajoneuvoja, ja kaikissa löytyy sekä alkolukon ja tyyppihyväksytyt taksimittarit, ja niiden avulla mittaamme kaikki taksimatkat, sinulle tarjotaan myös kuitin maksun jälkeen.

Huom!! Jos ette halua jaetun taksin kentälle, tai jos haluatte itse määrätä lähtöajan, niin tulee varata matkan tällä taksi varaus lomakkeella. Normaali taksi kyyti kentälle ajetaan mittari päällä.

Hyvä tietää ! Jos varaat matkan tässä alhaalla, ja matka tapahtuu toimistoajan ulkopuolella, niin kannattaa myös soittaa ja varmistaa että joku on nähnyt tilauksesi.