Notice: WP_Scripts::localize anropades felaktigt. Parametern $l10n måste vara en array. För att skicka valfria data till skript ska du använda funktionen wp_add_inline_script() i stället. Mer information finns i Felsökning i WordPress. (Detta meddelande lades till i version 5.7.0.) in /customers/1/0/2/citytaxijeppis.fi/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5535

Här kan du boka snabb, pålitlig och högklassig taxi.

Vi kör er vart som helst, när som helst på dygnet och alla dagar i året! Härifrån kan du boka till exempel:

  • En taxi till nån av flygfälten i Finland, eller vart som helst…
  • Transport av viktigt gods, vart det än behöver…
  • Inva, Bår eller annan krävande transport.
  • VIP-transporter inom Finland.

Vår bilpark består av moderna och pålitliga fordon, och alla våra taxin är utrustade med alkolås och typgodkända taximätare, med vilka vi mäter upp alla taxiresor, du blir även erbjuden ett kvitto efter betalning.

OBS!! Om ni inte vill åka delad taxi till flygfältet, ELLER välja avgångstid själva, så bör ni reservera den resan här på taxi bokningsformuläret. Privata taxiskjutsar till flygfälten körs enligt taximätaren.

Bra att veta!  Om du bokar resan med formuläret nedan, och resan ska köras utanför kontorstid, kan det löna sig att också ringa oss och försäkra dig om att någon sett din beställning.

Vi erbjuder förmånlig Airport Shuttle (delad taxi) till Vasa flygfält.

 

Mellan Jakobstad-Vasa: Väljer du att du kan dela med någon så sparar du en slant:

1 pers/betalare 150€, blir ni 2 som delar/betalar så är det 100€/pers, 3 så blir det 80€/pers, 4 så blir det 60€/pers … För detta pris behöver du göra din beställning som Airport shuttle till/från Vasa.

!! Obs. Kunden skriver in flygets ankomst/avgång, och vi bestämmer upphämtningstiden !!

+358 (0) 50 550 98 66

city.taxi10@gmail.com

Flygbuss, Beställningstaxi, Bårtaxi, Inva-taxi, FPA-taxi, Charterbuss och kurirfrakt !